Конкурсна програма «Лідер року - 2018»
12 грудня 2018

Конкурсна програма «Лідер року  - 2018»

        12 грудня 2018 року  на базі Дубровицького центру позашкільної освіти проведено  надзвичайно продуктивний та змістовний захід - конкурс «Лідер року - 2018».

      На заході був присутній Микола Михайлович Петрушко - голова Дубровицької районної державної адміністрації.  Він привітав усіх лідерів учнівського самоврядування та підкреслив, що учнівське самоврядування є невід»ємною частиною громадського самоврядування, що тільки об»єднання спільних зусиль сприятиме становленню і розвитку державно-громадського управління,  запропонував лідерам учнівського самоврядування району  шляхи співпраці районної влади та учнівського самоврядування.

     Із словами вітання  до усіх присутніх звернулася Галина Захарівна Рабешко, головний спеціаліст управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації. Вона зазначила, що роки навчання в старших класах – це час для наполегливої праці, професійного визначення, вибір власної життєвої позиції, найщасливіші роки бажання жити і творити, побажала всім розкрити свої таланти та здібності, бути відповідальними за свої вчинки, слова, наміри.

     За  звання «Лідер року!» змагалися дев’ятеро старшокласників.  Допомогли їм  розкрили себе  конкурси: „Візитна картка лідера” (оцінювалися вміння і навички публічного виступу:  впевненість, змістовність, логічність); „Лабораторія проектів” (конкурсанти презентували соціальний проект, реалізований у своєму закладі); Мій коник”  (учасники демонстрували свої захоплення); „Моя позиція лідера” (конкурсантам надавалася можливість спробувати «зайняти» місце сільського (міського) голови і відповісти на поставлені питання та дати декілька цікавих, творчих, сміливих порад).

     Оцінювали конкурсантів журі у складі: Г.З. Рабешко - головний спеціаліст управління освіти, молоді та спорту; Г.Ф. Ващишина - заступник директора центру позашкільної освіти; М.В.Антосюк - методист центру позашкільної освіти; О.М.Рабешко - педагог-організатор Лютинського НВК; І.В.Макаревич - педагог-організатор Висоцької ЗОШ І-ІІІ ст. Висоцької ОТГ.

      За підрахунком балів «Лідером року - 2018» стала Жуковська Софія, голова учнівського комітету Сварицевицького НВК.

  А в номінаціях  перемогу здобули:

«Кращий проект» - Пришко Валентина, мер НВК «Ліцей-школа».

«Творча обдарованість» - Діжурко Аліна, голова учнівського комітету ЗОШ І-ІІІ ст.№2 м.Дубровиця та  Котяш Оксана, голова учнівського комітету Залузького НВК.

 «Ерудит» - Красько Світлана, голова учнівського Бережківської ЗОШ І-ІІІ ст.;

«Оратор» -Прокопчук Карина,  голова учнівського комітету  Туменського  НВК  та  Андрієвська Марія, голова учнівського комітету Колківського НВК.

 «Публічна діяльність» -  Денищич Тетяна, голова учнівського комітету  Перебродівського НВК та Пляшко Мирослава, учениця Озерської філії Сварицевицького НВК.

    Софія Жуковська  за перемогу у конкурсі була нагороджена Грамотою управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації. За перемогу у номінаціях усі учасники конкурсу отримали  Дипломи учасника конкурсу «Лідер року – 2018!» та вимпели.

     Також голова районної державної адміністрації Микола Михайлович Петрушко вручив Жуковській Софії – учениці Сварицевицького НВК, голові районної ради старшокласників «Лідер», заступнику голови обласної ради старшокласників, члену Національної дитячої ради в Рівненській області при Уповноваженому Президента України з прав дитини Грамоту Дубровицької районної адміністрації та районної ради за активну життєву позицію, ініціативу, участь у державно-громадському управлінні та вагомий внесок у розвиток учнівського самоврядування. Також Жуковська  Софія отримала  Подяку управління освіти і науки Рівненської облдержадміністрації  за особистий вагомий внесок в діяльність обласної ради старшокласників Рівненщини «Імпульс».

      За результативну діяльність з реалізації проектів патріотичного напряму Подякою управління освіти і науки Рівненської облдержадміністрації було нагороджено Дубровицьку районну раду старшокласників «Лідер».

    По закінченню конкурсної програми до зали завітав св. Миколай зі своїми помічниками. Він привітав усіх з наступаючими новорічними святами та роздав солодощі. Інсценізацію підготували учні Дубровицької ЗОШ І-ІІІ ст.№1.   

       Дякуємо за музичні вітання, які лунали у ході конкурсу,   Довганюк Альбіні, солістці Дубровицького НВК «Ліцей-школа» та Розін Анастасії, солістки Колківського НВК. Гарно справилися зі своїми обов’язками ведучі конкурсної програми, учениці Берестівського НВК Гурик Софія та Фурсович Наталія.