РАЙОННИЙ ЗЛІТ ЛІДЕРІВ
26 квітня 2017

РАЙОННИЙ ЗЛІТ ЛІДЕРІВ

   26 квітня 2017 року у центрі позашкільної освіти пройшов районний  зліт лідерів учнівського самоврядування.  У зльоті взяли участь 48  представник із  34 загальноосвітніх навчальних закладів району. Серед запрошених  -     Галина Захарівна  Рабешко, головний спеціаліст управління освіти, молоді та спорту Дубровицької райдержадміністрації; Мирослава Володимирівна Антосюк, методист центру позашкільної освіти; Крупко Наталія Антонівна, практичний психолог Сварицевицького НВК.

             Розпочався захід уже традиційно, учасники заспівали гімн районної ради старшокласників. Згодом до усіх присутніх з вітальним словом  звернулася Галина Захарівна Рабешко, головний спеціаліст управління освіти, молоді та спорту.  

            Гучними оплесками вітали  присутні виступи переможців районного етапу фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я», команду «Драйв» Дубровицького НВК «Ліцей-школа» та Олену Воробей, солістку Колківського НВК, володарку гран-прі районного огляду-конкурсу естрадної пісні «Юна зірка».

            Про роботу за навчальний рік звітувала голова районної ради старшокласників «Лідер» Вікторія Хомич. Вона подякувала членам ради за співпрацю та наголосила на тому, що робота у районній раді старшокласників  -  підготовка до свідомого громадського життя.

            В рамках обміном досвіду із проведення передвиборчої кампанії голови учнівського комітету виступила Оксана Іванівна Яцута, заступник директора з виховної роботи Сварицевицького НВК.

            Тренінг «Соціальні мережі: плюси і мінуси» провела Крупко Наталія Антонівна, практичний психолог Сварицевицького НВК.

             Продовження заходу відбулося на території центру позашкільної освіти, де лідери провели флешмоб «Чому варто жити». Старшокласники демонстрували малюнки та висловлювали  свої думки з теми флешмобу.  

             Були на святі не лише посмішки, а й  сльози… Із сумом в очах  лідери-випускники згадували миттєвості проведені у колі однолітків та  говорили слова вдячності своїм наставникам. Сподіваємось, наші випускники свої лідерські якості  будуть проявляти вже у вищих навчальних закладах. Ми в це щиро віримо!

ВІДЕО: