Результати участі в обласному конкурсі з тканепластики "Оксамитовий рай"
10 січня 2017

Результати участі в обласному конкурсі з тканепластики "Оксамитовий рай"

     Стали відомі результати участі в обласному конкурсі з тканепластики «Оксамитовий рай», який проходив протягом грудня 2016 року в обласному навчально-методичному центрі естетичного виховання.
        І вони порадували нас, адже із одинадцяти виробів, поданих від Дубровиччини, вісім візначено журі конкурсу серед кращих; з них п’ять – від центру позашкільної освіти і три від загальноосвітніх навчальних закладів району.
     Зокрема, народна лялька «Берегиня» Волошиної Ілони (вікова категорія 6-9 років), виготовлена на заняттях гуртка «Оберіг» керівник Криворучко Світлана Мартинівна) принесла переможне І місце. У цій же віковій категорії в номінації «Аплікація з тканини» здобуто 2 місця: І місце – робота Пінчук Катерини «Майстерня творчості» гуртка «Виготовлення сувенірів» (керівник Гурик Людмила Петрівна), ІІ місце – робота Блохіної Діани «Декоративна сумка» гуртка «Сувенір» (керівник Кузіна Марія Павлівна). У номінації «Печворк, кінусайга» ІІ місце виборола «Шкатулка-сувенір» Мотрій Анастасії (вікова категорія 10-13 років), що була подана від студії образотворчого мистецтва «Веселі акварелі» (керівник Мотрій Тетяна Анатоліївна). Так само ІІ-го місця, але в номінації «Штучні квіти з тканини», удостоєна «Весела корівка» Бернацької Ольги (вікова категорія 6-9 років), вихованки гуртка «Сувенір» (керівник Кузіна Марія Павлівна).
     Загальноосвітні навчальні заклади вибороли: І місце у старшій віковій категорії (14-17 років) у номінації «Об’ємна тканепластика» – робота «Півонії», виготовлена Великою Іриною на заняттях Центру декоративно-ужиткового мистецтва «Дивосвіт» Селецького НВК (керівник Черпак Людмила Миколаївна); ІІ місце в номінації «Аплікація з тканини» (вікова категорія 10-13 років) – за дитячий розвиваючий коврик «Ріпка» Конончук Анни, учениці Дубровицької ЗОШ І-ІІІ ст. №2 (керівник Ващишин Валентина Іванівна); ІІ місце в цій же віковій категорії в номінації «М’яка іграшка» – робота «Українська тильда» Ус Аліни, учениці Бережницького НВК (керівник Борсук Валентина Василівна).